25.01.2016

A Duna Tower közösségi tereinek felújítására kiírt pályázatot a KÖZTI nyerte el.
A GTC Magyarország 2015 végén hirdette ki a nyertesét a földszinti területek újratervezésére és felújítására kiírt tervezési pályázatnak. A pályázat során olyan terveket kerestek, melyek modern és funkcionálisan a legjobb megoldást kínálják a közösségi terek átalakítására.


KÖZTI
A KÖZTI a maga öt design stúdiójával és megközelítőleg 75 építészével, szerkezettervezőjével és MEP mérnökével a legnagyobb tervezőiroda Magyarországon. 66 éves története során a vállalat számos nagy volumenű projektben működött közre, mint például a nemrégiben befejezett budapesti repülőtér bővítése vagy a Kossuth-tér felújítása. A KÖZTI 2000 óta dolgozik együtt a GTC-vel számos lakó- és irodaprojekt tervezőjeként.

TIMA ZOLTÁN
Tima Zoltán 1989-ben csatlakozott a KÖZTI-hez, és 1999 óta saját stúdióját vezeti. Részt vett nagyléptékű lakossági- és irodaprojektek tervezésében, valamint a budapesti Liszt Ferenc repülőtér bővítésének vezető tervezője volt. Számos nívós magyar építészeti díjat nyert: Ybl Díj, Pro Architectura Díj, valamint nemzetközi kitüntetésben is részesítették: RICS Heritage Díj és FIABCI Díj