A Cushman & Wakefield a kizárólagos bérbeadó ügynök a Duna Towerben


Budapest, 2015. január 26. – A GTC által 2015 végén megvásárolt Duna Tower irodaház kizárólagos bérbeadó ügynöksége a Cushman & Wakefield globális ingatlan-tanácsadó és bérbeadó ügynökség.
A Duna Tower Budapest egyik legmeghatározóbb irodaépülete. Az épület Budapest egyik kiemelt iroda alpiacán, a XIII kerületben helyezkedik el a Duna parton, közel az Árpád hídhoz. A Duna Tower a maga közel 60 m-es magasságával Magyarország egyetlen A kategóriás irodatornya, melynek 16 emeletén 31.500 m2 bruttó bérbeadható irodaterület áll rendelkezésre és a mélygarázsban közel 400 parkolóhely található. Az épületből egyedülálló kilátás nyílik Budapestre és a Duna partra.

A GTC jelenleg a jelentősen megújuló közösségi terek és földszint terveinek véglegesítésén dolgozik. A tervek között szerepel továbbá az épület műszaki felújítása is biztosítva az magas színvonalat mind a jelenlegi, mind pedig a jövőbeni bérlők számára.

A Duna Towerben jelenleg összesen 6.000 mszabad terület áll rendelkezésre különböző 152-1.580 m2-es egységekben.

David M Johnston MRICS, Partner, a Cushman & Wakefield irodabérbadási vezetője így értékelte a sikert: „A Duna Tower az egyik legmeghatározóbb irodaépület Budapesten.  A két torony a városképet tekintve is kiemelt figyelmet kap. Nagy örömmel fogadtuk el a GTC megbízását erre az izgalmas feladatra és ismerve az épület felújítására vonatkozó terveiket, biztosak vagyunk abban, hogy az elérhető körülbelül 6000 négyzetméternyi területet rövid időn belül bérbe tudjuk adni.”

További információért kérjük, keresse a Cushman&Wakefield-et.